Клубовете на БСП в София ще се превърнат в средища

...
Клубовете на БСП в София ще се превърнат в средища
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Клубовете на БСП в София ще се превърнат в средища за представяне на алтернативните местни политики

Клубовете на Българска социалистическа партия в София ще се трансфорат в средища за показване на различните локални политики. Това поръчки водачът на Българска социалистическа партия – София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов на откриването на актуализирания клуб на партията в столичния регион „ Люлин “. „ Обновяването на партийните клубове е задача, която си поставихме през предходната година и сполучливо изпълнихме. Това е едно положително начало, предвид на работата, която ни следва през идната година и половина. Тези клубове са местата, където хората да схванат, че Българска социалистическа партия се е трансформирала “, това сподели водачът на столичните социалисти пред десетките членове и симпатизанти, които участваха на събитието. В откриването взеха присъединяване и ръководителят и заместник-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и Деница Златева.

„ Това ще клуб на отворените порти. Тук люлинци ще могат да се срещат с нашите народни представители и общински съветници и да се срещнат от първа ръка с различните политики, които Българска социалистическа партия ще предложи на софиянци, безапелационен бе Паргов - Политики, които ще дадат работещи решения на проблемите на София, огромна част от които са типични и за „ Люлин “. Това са мръсният въздух, затрудненият трафик, положението на междублоковите пространства и парковете, местата в детските градини и учебните заведения, сигурността на жителите. Имаме всички предпоставки да бъдем покрай жителите и да се вслушваме в гласа им “.

„ Да работим по този начин, че след година и половина напъните ни да се увенчаят с триумф и да се поздравим с кмет на „ Люлин “ от Българска социалистическа партия “, прикани социалистите Калоян Паргов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР