Клоп е незаинтересован от Европейска супер лигаМениджърът на Ливърпул Юрген

...
Клоп е незаинтересован от Европейска супер лигаМениджърът на Ливърпул Юрген
Коментари Харесай

Клоп е незаинтересован от Европейска супер лига

Клоп е безразличен от Европейска супер лига
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази подозрения по отношение на възможното основаване на Европейска супер лига. Германското издание De Spiegel загатна в петък, че няколко европейски клуба в лицето на Милан, Манчестър Юнайтед, Ювентус и Байерн Мюнхен възнамеряват да изоставен домашните си шампионати, с цел да образуват нова лига.

11 от най-големите европейски клуба ще основат лига и няма да могат да изпаднат в идващите 20 години, до момента в който други отбори ще бъдат поканени като посетители.

Клоп обаче е незаитересован от сходна концепция.,,В първия миг се замисляш, че това е една чудесна концепция – по-малко срещи и повече пари “, съобщи в закачлив звук наставника на мърсисайдци.,,В момента съм изцяло окей с европейските клубни шампионати. Това е концепция, която мисля, че още не е дискутирана съществено. Прилича ми по-скоро на следващата концепция, която сходно на тези от ФИФА и УЕФА, не се обмисля, а просто се имплементира “, приключи наставникът.

Ливърпул направи тъждество 1:1 при гостуването си на Арсенал в дербито на 11-ия кръг във Висшата лига и се изкачи краткотрайно на върха с точка пред Манчестър Сити, който през днешния ден приема вкъщи Саутхемптън. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР