Клои Адамс, смятана за един от героите, успял да се

...
Клои Адамс, смятана за един от героите, успял да се
Коментари Харесай

Клои спаси кучето си Санди от удавяне, скрито в чекмедже при стихията в Кентъки

Клои Адамс, считана за един от героите, съумял да се избави, както себе си, по този начин и кучето си Санди от удавяне при тежките наводнения в Кентъки.

17-годишното момиче било единствено в дома си, в който живеела с баба си и дядо си. Тя спяла, когато рано сутринта в четвъртък водата почнала да залива къщата й.

„ Течеше отвред – през прозорците, през покрива, даже през плочките в кухнята. Знаех, че би трябвало да се избавям, само че Санди беше сама. Тя е остаряло куче, което не може да се оправи “, споделя Клои, чиито най-хубав другар от детските й години е точно Санди.

Тя съумява да я откри и я пуска във водата, с цел да се увери, че може да плува.
„ Санди не можеше да плува. Тя към този момент е остаряла. Това означаваше да я оставя на сигурна гибел.
Нямах обаче нито такова желание, нито го одобрявах като избор. Сложих я в едно пластмасово чекмедже, а под него една възглавница. Видях, че не потъват и двете тръгнахме на открито. През дълботите и движещи се бурно води успяхме да стигнем до една колиба в двора, която беше над повърхността и към момента не беше залята от придошлите води “, споделя Клои.

Тогава нейният братовчед, живеещ наоколо, пристигнал с каяк и избавил Клои и Санди.
При наводенията в Кентъки починаха най-малко 25 души по данни от събота. Бройката им обаче се чака да се увеличи неведнъж.
Спасителните екипи не стопират да обикалят регионите с най-тежките наводнения, а техни сътрудници са в подготвеност за деяние и в неделя, когато се чакат нови дъждове и наводнения.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР