Клип е заснел минутите след фаталната катастрофа на Околовръстното шосе.

...
Клип е заснел минутите след фаталната катастрофа на Околовръстното шосе.
Коментари Харесай

Екип на bTV успя да открие полицайката Любка Гечева в дома ѝ


Клип е снимал минутите след съдбовната злополука на Околовръстното шосе. На фрагментите се вижда арестуваният Димитър Любенов. Той е заобиколен от двама униформени.

В предаването " Тази заран " още един от очевидците на конфликта описа, че служителка на реда се е държала " непочтено " със водача, предизвикал удара.

На този декор Любенов през днешния ден се изправи пред арбитър за разпит, а екип на bTV съумя да открие полицайката Любка Гечева в дома ѝ.

Тя отхвърли изрично да застане пред камерата ни, откакто от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че има данни тя и сътрудника й Георги Малински да са взели рушвет от Димитър Любенов минути преди злополуката.

От клип, с който bTV разполага, излиза наяве, че двамата служители на реда са били на мястото на случая. Патрулка с пусната сигнализация. На метри стои Димитър Любенов, дружно с двама служители на реда. До тях виждаме и автомобила на Любенов - със следи от удара и отворен багажник. Единият от униформените е жена.

„ Тя се държеше в неестествена непосредственост с него - говорене, потупване по рамото, смях, подсмиване, и като цяло непочтено държание за орган на реда “, описа свидетелката Биляна Борисова.

Полицаят Георги Малински живее в столичния квартал „ Люлин “, в този момент ще опитаме да открием и него в дома му. И вътрешният министър разяснява полицайката, само че и прокуратурата.

„ Подробности има. Те са в кориците на делото и би трябвало да ги даде прокуратурата. Апелирам да ви ги даде. Когато се търси взаимоотношение сред органите, полицията бяха длъжни да се преценяват с напътствията на прокурора, не тъй като не могат да създадат нещо, а тъй като изказванията бяха, че това ще съботира следствието на прокуратурата “, съобщи Иван Демерджиев.

На този декор Димитър Любенов през днешния ден се изправи на разпит пред арбитър. По информация на bTV той е повторил показанията си, дадени пред проверяващите.

„ Спряха ме и не са ми желали документи за инспекция. Разбрахме се да ме ескортират до някъде. За услугата желаеха 200 лв. “, е декларирал той.

По наша информация преди злополуката Димитър Любенов фактически е повикал водач от компания за drink and drive, която употребил непрекъснато. Потърсихме притежателя ѝ.

Междувременно брачната половинка на починалия французин беше преместена в „ Пирогов “.

„ Надяваме се, че крайният резултат ще бъде позитивен, само че не се ангажираме с каквито и да е прогнози. Това, което можем да подсигуряваме, е, че ще дадем най-хубавото за тази пациентка “, съобщи изп. шеф на „ Пирогов “ доктор Валентин Димитров.

Екипът ни се свърза с роднините на потърпевшата жена. По техни думи тя не помни съвсем нищо от съдбовната нощ. Категорична е обаче, че Любенов " би трябвало да заплати за закононарушението си ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР