Климово е обикновен град в Брянска област, Русия. Но там

...
Климово е обикновен град в Брянска област, Русия. Но там
Коментари Харесай

Хората мислят, че това е обикновена къща. Но щом влязат вътре, се удивляват

Климово е елементарен град в Брянска област, Русия. Но там има къща, която е друга от останалите. Външно наподобява напълно нормално и даже малко порутено: олющена багра по фасадата и разтърсена ограда.

Като цяло нищо удивително, само че това е единствено на пръв взор. Човек би трябвало единствено да прекрачи прага и пред него се открива невероятна картина…

 царски-интериор

Руснакът Владимир Филипович към този момент е престанал да се изненадва от хора, които постоянно идват при него и го вършат без покана. Честите посетители в дома му се интересуват от невероятния интериор на къщата.

Всички те са чували за контраста, който съществува сред външния и вътрешния образ. Щом човек прекрачи прага на къщата, той незабавно получава чувството, че е попаднал в царските палати или в постройка на музей.

 резбар

Това е разбираемо, защото картините, сложени в скъпи рамки, необикновеният под, резбованите мебели поразяват и са в безспорен контрастност с елементарните къщи в селото.

Домът е елементарен, само че интериорът му е царски.

Владимир Филипович Акулов е занаятчия резбар, основал невероятна хубост в личния си дом. Той решил да показва всичките си умения в личния си дом.

 уникален-интериор

Всички мебели без изключение са направени от неговите сръчни и златни ръце. Изненадващо е, че индивидът няма особено обучение, самичък овладял дърворезбата.

Той обича да работи с липа, от нея са направени доста от нещата в къщата, защото липата е идеалното дърво за работа съгласно него. А за реализиране на златистия искра на дървените произведения, Акулов покрива обработеното дърво с японски златни листа.

 резба-интериор

Владимир Акулов се занимавал персонално с таваните. Но майсторът не се лимитирал единствено до резбованите детайли на декора, негови са и картините по стените.

Истински занаятчия!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР