Климатологът проф. Георги Рачев бе големият липсващ в студиото на

...
Климатологът проф. Георги Рачев бе големият липсващ в студиото на
Коментари Харесай

Проф. Рачев върза bTV, Цънцарова го чака на диванчето: Професорът по удоволствията

Климатологът проф. Георги Рачев бе огромният изчезнал в студиото на bTV през днешния ден. Събрали се на сладка раздумка преди сериозните тематики, водещите откриха, че в действителност един от „ сътрудниците “ им липсва.
„ Следва едно известие: Липсва ли ви някого на диванчето тази заран? “, попита Мария Цънцарова.
„ По традиция всеки вторник част от нашата компания до 7 часа е и проф. Георги Рачев. Него обаче тъкмо през днешния ден го няма. Дали закъснява, или си почива, ще разберем по-късно, предава Блиц.
Снимки от Йордания ни е изпратил. Ще го включим онлайн от там. Той има щастието да пътешества, макар че Йордания и Египет са едни доста особени за пътешестване места “, добави Цънцарова.
„ Професор по удоволствията “, сподели още тя, отговаряйки дали климатологът е в Йордания по работа, или просто е отишъл на отмора.
„ Кажете му, че е професор по удоволствията, като се включи, ще му хареса “, прикани водещите синоптичката Натали Трифонова.
Малко по-късно професорът се включи в предаването и описа за пътешествието си.
От думите му стана ясно, че макар напрежението сред Израел и „ Хамас “, ситуацията в Йордания е спокойна и всички искащи да посетят страната могат умерено да го създадат.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР