Климатичната активистка Грета Тунберг изпрати съобщение в подкрепа на студентите

...
Климатичната активистка Грета Тунберг изпрати съобщение в подкрепа на студентите
Коментари Харесай

Набедиха детето-чудо“ Грета Тунберг за джендър фашист

Климатичната активистка Грета Тунберг изпрати известие в поддръжка на студентите от Единбург, които блокираха прожекцията на филм, избран като „ трансфобен “ от научен съюз.

Събитие, проведено от Единбургската академична група за академична независимост (EAAF), беше планувано за сряда вечер, с цел да покаже филм, наименуван Adult Human Female.

Филмът, който допуска, че транс идентичностите са нездравословни за правата на дамите, беше гневно подложен на критика от LGBT общността на университета.



Истеричните викове на Робин Ууф, самоопределил се като жена субект и отговорник за транс и небинарните студенти в университета, с поддръжката на кресливата си клика стопираха дамите да гледат филм за дами

Adult Human Female е първият документален филм в Обединеното кралство, който преглежда конфликта сред правата на дамите и джендър идеологията.

Ето в резюме какво споделя в 90 минути документалната лента и която непременно транс деятелите се пробват да заглушат:

„ За рекордно малко време джендър идеологията завладя огромните институции. Полицията, политическите партии, медиите, университетите и огромните корпорации се заеха с идеята в името на приобщаването. 

Джендър идеологията разрешава на мъжете да се разпознават като дами. Но в действителност ли това е безобидно?

Прогресивно ли е лекарите да модифицират телата на младежите в името на смяната на техния „ пол “? Има огромно комплициране към пола и джендъра (половата еднаквост — б.р.). В същото време ни се споделя, че „ няма място за спор “. Несъгласните се дефинират като „ мразещи “ и се анулират (канселират — в случай че използваме модерната дума — б.р.).

Това не е единствено битка за отбрана правата на дамите. В риск е опазването на децата и младежите, биологичната действителност, разсъдъкът и даже демокрацията.

Но отричането на действителността си има цена. ”

Всичко това вбеси засегнатите и от Единбургския университет писаха до шефа преди прожекцията, призовавайки тя да бъде анулирана.

Когато университетът форсира събитието, студентите окупираха лекционната зала, където прожекцията трябваше да се организира.

Дори беше извикана полиция на мястото на случая. Няма задържани.



Организаторите взеха решение да реалокират събитието на друго място, само че протестиращите блокираха и входа на аварийното място. След като избухнаха разногласия сред присъстващи и протестиращи, прожекцията в последна сметка беше анулирана.

От EAAF обявиха, че са „ разочаровани “ от акцията и упрекнаха протестиращите, че се държат като цензори.

Депутатът от Шотландската национална партия Джоана Чери, гневен критик на проектите на шотландското държавно управление за промяна на признаването на пола, също беше измежду тези, които осъдиха деятелите.

„ До това ли стигнаха моята страна и моята алма матер? “ — туитна тя.

„ Оправомощени студенти, които задушават свободата на изразяването и заглушават дамите и лесбийките, които желаят да приказват за правата си? Тези, които са насърчили този властнически неофашистки климат, има защо да дават отговор. “

Дилън Хамилтън, еко деятел, се включи в обществените медии, с цел да отбрани дейностите на студентите.

„ Прожекцията на трансфобски филм трябваше да се организира в Единбургския университет, само че взехме решение, че това не би трябвало да се случва. Не можете да разпространявате ненавист и да очаквате да не бъдете провокирани “, сподели той.

Тунберг, с който Хамилтън прекара известно време по време на миналогодишното COP26 в Глазгоу, изпрати три емоджита със сърца на деятеля в отговор.



Критично настроените към пола (несъгласните с модерните демократични концепции за многото полове, полово самоопределение, желани местоимения и така нататък — б.р.)

упрекнаха Тунберг, че прокарва „ фашистка джендър идеология “ и че е „ слугиня на куиър теории “ след нейното обръщение за поддръжка

(куиър е обобщаващ термин за всички нехетеросексуални човеци — б.р.).

От продуцентският екип зад кино лентата попитаха малко: „ Нашият отговор би бил да зададем на Грета два въпроса. [Тя] гледала ли е кино лентата, тъй като в случай че беше, щеше да знае, че в нито един миг той не „ разпръсква ненавист “?

„ Защо тя счита научните обстоятелства за значими в битката против изменението на климата, само че пренебрежими, когато става въпрос за установяване на пола? “

Университетът отбрани решението да продължи с прожекцията, откакто студентите показаха опасенията си.



Университетът в Единбург клекна пред трансджендърите

Говорител на Единбургския университет сподели: 

„ Ние стоим зад решението си да позволим на EAAF да проведат прожекцията на Adult Human Female. Като част от нашия ангажимент към свободата на изложение и академичната независимост,

наше обвързване е да подсигуряваме, че чиновниците и студентите се усещат способни да разискват противоречиви тематики и че всяко събитие разрешава спор.

В сходство с нашия ангажимент за поощряване на приобщаваща, подкрепяща и безвредна среда за цялата ни общественост, ние въведохме ограничения за намаляване на всички опасности, свързани със събитието. Въпреки това, когато стана ясно, че

сигурността към този момент не може да бъде обезпечена за всички присъстващи беше решено събитието да не продължава.

Като се има поради размера на нашата общественост, е неизбежно концепциите на другите членове да се опълчват. Ние постоянно насърчаваме оправдателен спор и полемика, когато има разлики във възгледите или мненията и подсигуряваме, че присъстващите на всички събития са осведомени и се преценяват с политиката на университета за достолепие и почитание, тъй че тези, които желаят да участват, се усещат способни да допринесат. “

Adult Human Female към този момент беше обект на митинг в Нотингам, където прожекция в черква беше анулирана, откакто трансджендърни деятели организираха кротичък митинг извън.

Припомняме, че Грета Тунберг е диагностицирана със синдрома на Аспергер, синдрома на нарушаване на вниманието с хиперактивност (ADHD), обсесивно-компулсивно разстройство (OCD) и селективен мутизъм. Синдромът на Аспергер е психологично разстройство от аутистичния набор, характеризиращо се със обилни компликации в общественото взаимоотношение и невербалното другарство, придружени от лимитирани и повтарящи се модели на държание и ползи. За хората с този синдром постоянно е характерен мощен, съвсем маниакален интерес към дадена област.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР