Клиентите на водещия български гейминг оператор WINBET, които са абонати

...
Клиентите на водещия български гейминг оператор WINBET, които са абонати
Коментари Харесай

Клиентите на WINBET вече могат да депозират средства чрез сметката си за телефон в А1

Клиентите на водещия български гейминг оператор WINBET, които са клиенти на мобилните услуги на А1, към този момент могат да подават средства за игра на посредством своята сметка към телекома.

За да се възползват от услугата, записаните консуматори на winbet.com би трябвало да изберат опцията „ Депозит посредством А1 “, да посочат желаната сума на депозита и да вкарат телефонния си номер, след което да потвърдят депозита посредством 6-цифрения код, който ще получат със SMS на своя телефон. Стойността на направения посредством услугата депозит за игра се прибавя към месечната фактура на клиента на А1.

Депозитът посредством сметка в А1 може да бъде на стойност 10, 20 или 30 лв., като при депозит от 30 лв., потребителят ще получи и еднократен
бонус от още 15 лв. в своята сметка за игра.

„ С новата услуга „ Депозит посредством А1 сметка “ ние разширяваме опциите за феновете на качественото онлайн развлечение и им предлагаме още един комфортен, бърз и сигурен метод за складиране на средства. Работим по разширението на опциите на услугата и се надяваме скоро да можем да я предложим и за клиенти на други мобилни оператори в страната “, разяснява маркетинг мениджърът на WINBET госпожа Десислава Колева-Иванова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР