Клиентите на телекома могат да закупят устройства на преференциални цени

...
Клиентите на телекома могат да закупят устройства на преференциални цени
Коментари Харесай

Специални предложения за членовете на програмата за лоялност А1 клуб

Клиентите на телекома могат да закупят устройства на преференциални цени в брой без потребност от контракт
А1 цени високо своите клиенти и поставя непрекъснати старания в посока развиване на програмата си за лоялни клиенти – А1 клуб. Затова през месец май телекомът провежда специфична промоция за членовете на клуба. Всеки клиент на А1, който е част от програмата за лоялни клиенти, може да се възползва от специфични цени при закупуване на избрани модели тв приемници, смарт телефони, смарт часовници и преносими компютри. За да предложи на членовете на А1 клуб изключителни преференциални условия, телекомът предлага устройствата със доста понижение от тяхната общоприета цена и без потребност от контракт. В промоцията са включени апарати от едни от най-известните и одобрени марки за техника – Lenovo, Xiaomi, Samsung, Huawei и LG. Устройствата се оферират с понижения до 140 лева за членовете на програмата за преданост.

Предложението включва преносимия компютър Lenovo IdeaPad със своя 14-инчов екран, свръхмодерен процесор от десето потомство Intel Core и варианти за мощна оперативна памет и хард диск. Само през месец май членовете на А1 клуб могат да го закупят на преференциална цена от 619,99 лева в брой без потребност от контракт, в съпоставяне със общоприетата такава от 759,99 лева Така лоялните клиенти на А1 могат да спестят 140 лева от закупуването на преносимия компютър и няма да имат потребност от контракт, с цел да го получат. Специалните предложения включват и два модела смарт телефони, които идват в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+. Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G e едно от двете оферти на специфична цена от 659,99 лева в брой, понижена от 779,99 лева Другият смарт телефон в акцията е Samsung Galaxy A22 5G, като клиентите могат да избират сред два цвята – бял и сив. Моделът е с понижена от 429,99 лева на 369,99 лева цена в брой без контракт.

В сбирката от промоционалните устройства е и смарт часовникът Huawei Watch GT 3 46mm в черен цвят. Със своя 1.43-инчов AMOLED екран и до 14 дни живот на батерията, смарт часовникът е понижен от 399,99 лева на 349,99 лева за членовете на А1 клуб единствено през месец май. Палитрата от софтуерни устройства на преференциални цени се добавя и от три смарт тв приемника. Samsung UE-50AU7172 разполага с 50-инчов LED TV екран с 4K ULTRA HD и е на цена от 849,99 лева в брой, в съпоставяне със общоприетата - 929,99 лева Специалната оферта включва и два смарт тв приемника на софтуерната компания LG – моделите 32LM631C и 43UP751C. Първият от двата разполага с 32.0-инчов LED TV екран, Quad Core Processor 4K, HDR и Virtual Surround Plus и е на промоционална цена от 439,99 лева в брой, в съпоставяне със общоприетата такава от 519,99 лева LG 43UP751C има 43.0-инчов LED TV екран с 4K Ultra HD, както и Quad Core Processor 4K и ThinQ AI. Лоялните клиенти на телекома могат да го закупят със 100 лева отстъпка на специфична цена от 699,99 лева в брой без спомагателен контракт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР