Клиент в ресторант в Манчестър, Великобритания поръча хубаво червено вино

...
Клиент в ресторант в Манчестър, Великобритания поръча хубаво червено вино
Коментари Харесай

Стават грешки: Клиент си поръча прилично вино в ресторант, а му донесоха... брилянтна бутилка за 5 800 долара!

Клиент в ресторант в Манчестър, Англия поръча хубаво алено вино дружно с вечерята, само че получи нещо още по-добро - бутилка на стойност 5 800 $. Това оповестяват CNN и BBC.

Ситуацията се разиграла в ресторант от веригата стекхаусове в Манчестър. Клиентът поръчал Chateau Pichon Longueville Comtesse de Lalande от 2001 година, чиято цена е 260 паунда (около 335 долара). Тъй като вечерта обаче била доста натоварена, човек от личния състав на заведението объркал бутилките. Така клиентът, който си останал неизвестен, инцидентно е получил бутилка Château Le Pin, Pomerol, 2001, което е считано за същинска сензация и е считано от експертите за едно от най-хубавите виновност от въпросната годишна продукция в международен мащаб. Според прочут критик „ неговият бездънен рубинено-лилав цвят е съпроводен от невероятен мирис от касис, черешов ликьор, сливи, женско биле, карамел “.

От ресторанта се надяват само, че клиентът е харесал 17 пъти по-скъпото вино и прибавят, че индивидът от личния състав, позволил грешката довела до загуба от 5 500 $ не е уволнен. Предупреден е обаче, че такава неточност се прави единствено един път. От заведението одобряват случката и даже се майтапят с нея, тъй като в бутилките и етикетите на двете червени виновност няма съвсем никаква аналогия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР