Клиент остана потресен от доматите, които се продават в голяма

...
Клиент остана потресен от доматите, които се продават в голяма
Коментари Харесай

Мъж се жалва от доматите, които купи, изяде обаче голяма критика

Клиент остана покъртен от доматите, които се продават в огромна комерсиална верига, разбра  Plovdiv24.bg.  Във фейсбук той разгласява фотоси от предлаганата стока. Зеленчукът е от сорта " чери домати ".

" Чери домати от " Лидл " в 9 ти! Потрес! ", написа той. От обявата му излиза наяве, че магазинът е в столицата и в действителност не са в положително качество.

" Ма правилно ли си давате парите при тея за боклуците им???? ", пита коментиращ.

А различен го поучава: " Върнете ги, в случай че пазите касовата записка ".

" Отврат...що не ги дават най-малко без пари ", споделя трети.

" Е, вие със затворени очи ли пазарувате? Върнете ги, ще ви ги сменят ", споделя различен консуматор във фейсбук.

" Ама задължиха ли ви да ги купите??? И ааз бях там, но никой нищо не ми сподели, купих това, което си избрах!!! Ходи на коопетивния на сергиите и им прерови доматите... Там начело са идеални, а те ти поставят откъм гърба, прибираш се, жена ти отваря плика и почва с въпроса: ти сляп ли си, кви са тея скапани домати... ", подлага на критика идващ.

И още:

" Пазарът е цялостен с пресни плодове и зеленчуци с съвършено качество, само че вие се забивате по веригите, а след това се оплаквате. Както нормално “защото е по-лесно ".

" Пълна насмешка с нас. Те продават скъпо, само че като се стигне до изхвърляне и давайте промоция. "

" Е, нали всеки ден си популяризират плодовете и зеленчуците по медиите, най-хубавото качество, документи, дрън-дрън. Виждаме, новото качество! "

" Те са за кофата, що не им ги върнахте ".

" Докато свят светува зеленчуците се скапват с времето и надлежно търговецът, купил тези зеленчуци, ще се опита да ги продаде и част от скалите се. И няма значение дали е верига супермаркети или сергия на пазара. Винаги има фира, зеленчуците са бързо разваляем артикул. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР