Клето бездомно животно потресе Благоевград. Кучето живее в центъра на

...
Клето бездомно животно потресе Благоевград. Кучето живее в центъра на
Коментари Харесай

Бездомно куче потресе Благоевград

Клето бездомно животно потресе Благоевград. Кучето живее в центъра на града и сякаш би трябвало да е кастрирано, обезпаразитено и имунизирано, а в действителност не нито едно от трите. Благоевградчани пуснаха снимки на кучето, чиито уши са накичени със стотици кърлежи. Гледката е потресаваща, видя Lupa.bg. 

" Лицето на Благоевград! Пълно е с кърлежи, и в дословен и метафоричен смисъл! “кастрирано ”, “обезпаразитено ”, “ваксинирано ” и парите усвоени! " - написа Цветомира Саботинова под фотоса с клетото четириного. 



Целите уши на кучето са осеяни с кърлежи

Кметът на Благоевград Илко Стоянов постоянно води борби с природозащитниците и сякаш се грижи за бездомните животни. Всъщност градът е с доста бездомни, които нито се кастрират, нито се лекуват, само че се прибират пари. Все повече благоевградчани скачат против кмета, който обича да приказва по медиите, че се бори с популацията на бездомни в града, а не прави нищо. 



Кметът на Благоевград Илко Стоянов

" Абсолютно безхаберие от страна на институциите. Всеки ден нови и гладни кучета се появяват на избрани места. Къде отиват парите от данъкоплатците? Нали се отделят пари и за обезпаразитяване на кучета, също и на тревните площи... само че ето го резултата от всичко " - написа дуга възмутена гражданка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР