Бившият адвокат на Доналд Тръмп Майкъл Коен се изправи пред

...
Бившият адвокат на Доналд Тръмп Майкъл Коен се изправи пред
Коментари Харесай

Ключови изводи, тъй като Коен е изправен пред нови разпити на 17-ия ден от процеса срещу Тръмп

Бившият юрист на Доналд Тръмп Майкъл Коен се изправи пред тежък пресечен разпит, до момента в който дава показания за втори ден в тайните пари на някогашния президент на Съединените щати развой в Ню Йорк.

Коен е основният очевидец на прокуратурата – и неговите показания означават върха на делото на окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг против някогашния президент.

Във вторник прокурорите оповестиха също, че Коен ще бъде последният очевидец, който възнамеряват да призоват, защото първият углавен развой против президент на Съединени американски щати наближава привидния си край.

Докато се завърна на свидетелската пейка във вторник, Коен се опита да потвърди, че Тръмп, неговият някогашен началник, е провел заплащане на пари на загадка на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс – и по-късно го прикри, като повдигна обвиняванията като „ правосъдни разходи ”.

Бившият президент републиканец, който се кандидатира за преизбиране през ноември, е изправен пред 34 закононарушения за подправяне на бизнес записи п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР