Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен се опита да обедини

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен се опита да обедини
Коментари Харесай

Блинкен посещава Киев и се опитва да обедини украинските духове, докато Русия постига печалби

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен се опита да сплоти духовете на украинците, изправени пред яростна нова съветска атака, като ги увери, че не са сами и че милиарди $ американска военна помощ по пътя й към страната ще направи „ същинска разлика “ на бойното поле.

След ден на срещи с висши чиновници, фигури от гражданското общество и студенти, по време на които той ги прикани да не обезсърчен, господин Блинкен се качи на сцената в бар в Киев, с цел да засвири на темп китара с локална група на шлагера на Нийл Йънг от 1989 година Rockin' In The Free World.

По-рано при необявеното си посещаване в Киев, господин Блинкен сподели на украинските водачи, че макар траялото месеци закъснение на помощта от Съединени американски щати, което ги направи уязвими за нови съветски военни удари, идват още оръжия и някои към този момент са пристигнали.


Той направи това, макар че украинският президент Володимир Зеленски го прикани персонално за повече системи за противовъздушна защита, с цел да отбрани цивилните по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР