Клаудия Очоа Феликс-това е жената, която има изумителна прилика с

...
Клаудия Очоа Феликс-това е жената, която има изумителна прилика с
Коментари Харесай

Вижте петте най-опасни жени в света!

Клаудия Очоа Феликс-това е дамата, която има изумителна аналогия с Ким Кардашиян, само че с тази разлика, че е мексиканка и че е една от водещите фигури в проведената престъпност. Тя разполага с една от най-смъртоносните бригади в страната и също така живее милионерски с армия гардове, които не дават и пиле да прехвръкне над нея. Прякорът й в Мексико е „ Императрицата на Лос Антракс “. Клаудия е виновна за хиляди поръчкови убийства, множеството останали неразкрити и дело на ръководената от нея Мексиканска войска от убийци. Преди да застане на чело на този тим, той се е управлявал от нейния обичан, само че е спретнат на топло и по този начин тя се оказва на чело на тази войска главорези. С поемането на поста, пред нея се отварят вратите до астрономически благосъстояния, а от там и до прекалено много отговорности. Основното занятие на императрицата е да защищити трите си деца, които имат и много авторитетен татко.

Анна Гристине



Преди няколко години, вестниците в Америка бяха цялостни с заглавия за „ Мадам от горния Ист сайд “. Излишно е да обясняваме, че с думата „ мадам “ в престъпните среди се назовават собственичките на обществени домове. На Анна Гристине, с изключение на за сводничество, управляващите се пробваха да припишат и трафик на хора. Но макар напъните на прокуратурата, Гристине отхвърли всички обвинявания. Тя съумя да реализира съглашение със съда, признавайки единствено за някои дребни свои провинения, и по този начин получи единствено половин година затвор и 5 години наблюдаване – тип ограничаващ режим в Америка.

Опитите на управляващите от Острова да я съди съд на Нейно величество, тъй като тя е гражданин на короната, не съумяха. Магистратите в Америка отсякоха, че тя има зелена карта и защото се явява многодетна майка, изгонването й е невероятно.

Кръстницата на мафията



Оказва се, че с изключение на Кръстник, мафията на ботуша си има и Кръстница. Рафаела Д’Алтерио от 2006 година е вдовица на боса Никола Пианезе. Дамата е посочена за началник на една от десетките банди на Камората в района към Неапол, а точно Пианезе – Д’Алтерио. Ръководената от нея тайфа е известна с въоръжени грабежи, наркотрафик и рекет. Неофициално се приказва, че тя е отговорна за близо 4 000 поръчкови убийства.

Историята й не е дълга. В началото на новото хилядолетие отпред на клана е брачният партньор й Никола, който обаче влиза в пандиза. Тогава конкурентният клан Де Роса пробва да изземе опиатите и рекета и по този начин стартира дълга война, чиято първа жертва е тъкмо самият Никола. Той е погубен дни след излизането му на независимост. Така бандата се поема от Рафаела Д’Алтерио, която преди години бе задържана при огромна акция на италианската полиция.

Джуди Моран



Тя наподобява като всеки елементарен пенсионер – изцяло безвредна. Но тя е глава на известния австралийски клан Моран. Това е една от най-влиятелните групи от наркотрафиканти на този континент. В допълнение към продажбата на противозаконни опиати, бандата е взела участие в редица други тежки закононарушения.

Подобно на доста други дами, мафиоти, Джуди еполучила най-високия пост в бандата по завещание, първо поради това, че е била омъжена за един от най-изявените членове на групата, Лесли Коул. А след гибелта му, тя подписва брак с водача на мафията, Луис Моран.

След гибелта му, тя разумно поема бизнеса. Това си има и своята жестока цена, тъй като синовете на Джуди в следствие биват убити, тъй като са попаднали под пресечен огън. През 2009 година Тя е хваната и наказана на 26 години затвор.

Сандра Авила Белтран



Тя е началник на мексикански наркокартел. В тъмните среди е известна с прякора си The Queen of the Pacific или Тихоокеанската кралица. Сандра Белтран се оказа извънредно интелигентен и остроумен нарушител, който не оставя доказателства. Тя е била женена два пъти и двата пъти за пенсиониран служител на реда..

За активността й се разбра преди пет години, когато бе отвлечено детето й и пожелан откуп за живота му от 5 милиона щатски $. Случаят се оказва тежък за нейните рамене и тя се обръща за помощ към полицията, само че в един миг униформените стартират да си задават въпроса, по какъв начин на на такава незначителна стопанка ще й се насочва сходно искане? Така казусът стартира да се разплита и през 2009 тя към този момент е екстрадирана в Съединени американски щати и изправена пред Темида. /lifebg.net

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР