Класическият роман на Хърбърт Уелс намира своето заслужено продължение в

...
Класическият роман на Хърбърт Уелс намира своето заслужено продължение в
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на Heathen: The Sons of The Law

Класическият разказ на Хърбърт Уелс намира своето справедливо продължение в хорър шутъра на Frog Factory.
Анонсирана през 2015, Heathen: The Sons of The Law, видеоиграта, въодушевена от „ Острова на лекар Моро “ на Х.Г. Уелс, най-сетне ще излезе. След проблематична разработка и известно време на безмълвие от страна на Frog Factory, играта излиза от Steam Early Access тази есен за лични компютри.

Изградена като продължение на романа на Уелс, играта ще ви вкара в ролята на един от зверовете-хора, които би трябвало да оцелеят във враждебната среда на известния остров.

„ Английската експедиция на „ Пиъри и Скот “ открива остров, обитаем от странни и диви създания. Полу-хора, полу-животни, те са били основани от известният лекар Моро. Пиъри, академик и биолог, изследва неговите постижения. Във време, в което придвижването за освобождението на робите се популяризира по целия свят, Скот, богат фабрикант и непосредствен до кралската фамилия, вижда голям капацитет в тези „ зверове “. Евтина, крепко работеща човешка мощ, елементарно възстановима и талантлива със забележителни физически качества. Само за 20 години, Пиъри и Скот ще основат стотици от тези зверове и ще изградят същинска империя. Неизбежно обаче, хората губят надзор над острова. Северната му страна е обитаема с хора, скрити и хванати в капан зад стените, които ги пазят, до момента в който останалата част от острова е обитаема с разнообразни генерации от „ зверове “, които постоянно са враждебни едни с други. Именно тук стартира и вашата история: вие сте един от тези „ зверове “. Задачата ви ще е продължителна и сложна: изследвайте, развийте, разберете и поемете контрола над острова, до момента в който в това време спазвате законите на лекар Моро. Ще запазите ли си вярата в човечеството до края на вашето странствуване? “, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР