Класически френски маникюр, минималистични линии върху безцветна основа или фин

...
Класически френски маникюр, минималистични линии върху безцветна основа или фин
Коментари Харесай

27 идеи за елегантен маникюр, с който да се откроим този месец

Класически френски маникюр, минималистични линии върху безцветна основа или тънък брокат върху нокътната плочка – още веднъж сме подготвени да ви напомним, че постоянно по-малкото е повече. Доказват го и концепциите ни през днешния ден, с които ви демонстрираме, че още не сме подготвени да се разделим напълно с празничния искра, само че той е много по-деликатен и под формата на дребни изящни звезди.

Бялото и нюансите на бежовото преобладават в избора на цветове, изключително като основа за каквито и да било украшения или просто за оформянето им. Но пък те могат да бъдат сменени от някой пастелен звук като ярко синьо или розово, които могат да преливат в гальовен омбре резултат.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Andréa Barbet (@m.o.n.a.j)

И за какво би трябвало да чакаме пролетта, с цел да прибавим някое малко красиво цвете върху ноктите си. Ще се убедите какъв брой внимателно и красиво може да се случи това. Казваме го за тези от вас, които не престават да не харесват декорациите. Е, може би тъкмо през днешния ден ще ви убедим, че тези дребни елементи от време на време могат да преобразят маникюра ви, изключително в случай че харесвате по-изчистени неща.

 
15 страхотни хрумвания за двуцветен маникюр

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР