Китайското правителство призова САЩ незабавно да разкрият информация за военните

...
Китайското правителство призова САЩ незабавно да разкрият информация за военните
Коментари Харесай

Китай призова САЩ да допуснат проверка на биологическите лаборатории

Китайското държавно управление прикани Съединени американски щати неотложно да разкрият информация за военните биологични лаборатории, ситуирани в Украйна, и вирусите, които се изследват там. Това съобщи на постоянен брифинг представителят на китайското външно министерство Джао Лиджиан, представен от ТАСС.

Той отбелязва, че на територията на Украйна работят 26 американски лаборатории и " други сходни уреди ". „ Съединените щати, като страната, която разполага с най-вече информация за лабораториите, би трябвало да разкрият съответните данни допустимо най-скоро, в това число за вирусите, които са били там, и естеството на проучванията върху тях “, сподели той. „ В името на здравето на народа на Украйна, прилежащите райони и отвън тях, ние призоваваме съответните страни да подсигуряват сигурността на тези лаборатории “, акцентира Джао Лиджиан.

" Военно-биологичните стратегии на Съединени американски щати в Украйна може да са единствено върхът на айсберга. Под предлог за съдействие за понижаване на рисковете за биологичната сигурност и отбрана на световното здраве, Съединени американски щати управляват 336 лаборатории в 30 страни Какви са същинските планове на Съединените щати? Какво тъкмо вършат те. Призоваваме Съединените щати да дават изчерпателна информация за своите военно-биологични стратегии както на американска земя, по този начин и в чужбина и да одобряват интернационална инспекция “, заключи дипломатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР