Китайският производител на смартфони Huawei наложи санкции на двама от

...
Китайският производител на смартфони Huawei наложи санкции на двама от
Коментари Харесай

Huawei наказа двама служители за туит, пуснат от IPhone

Китайският производител на смарт телефони Huawei наложи наказания на двама от чиновниците си, употребявали IPhone на огромния му американски съперник Apple, с цел да разгласяват известие на профила на компанията в Twitter, се показва във вътрешно известие, представено от Ройтерс.

Huawei, чиито смартфони  се конкурират с моделите на Apple, пожела " Щастлива 2019 " на клиентите си в туит, в който се упоменава " изпратен посредством Twitter за IPhone ".

Популярният американски ютубър Маркес Браунли направил копие на записаното на екрана благопожелание и го споделил със своите 3 милиона клиенти, съобщи Франс прес. След разпространяването на информацията китайската компания изтри истинското известие.

Във вътрешно известие на Huawei от през днешния ден, шефът на управителния съвет на компанията Чън Лифан декларира: " Инцидентът аргументи вреди на марката Huawei ". В известието Huawei твърди, че този случай свидетелства за липса на процедури за надзор. Компанията съобщи, че е намалила двама чиновници, които са считани за виновни и е понижила заплатата им с 5000 юана (639 евро).

Заплатата на шефа по цифров маркетинг на Huawei ще бъде замразена за 12 месеца.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР