Китайският производител на електрифицирани и 100% електрически коли BYD обяви,

...
Китайският производител на електрифицирани и 100% електрически коли BYD обяви,
Коментари Харесай

BYD стъпва в Италия с два 100% електрически модела

Китайският производител на електрифицирани и 100% електрически коли BYD разгласи, че стъпва на италианския пазар с два електромобила- компактният SUV модел ATTO 3 и HAN, разполагаем във вид с два електромотора и задвижване на четирите колела.

Първите търговски обекти на BYD в Италия ще бъдат локализирани в Милано, Бреша, Верона, Торино и Флоренция, като там ще могат да бъдат прегледани и тествани представителите на марката, включително и ATTO 3, разполагаем на базова цена от 42 000 евро. През юли, дилърската мрежа на китайския колос ще бъде разширена с представителства в Комо, Бергамо, Удине, Модена, Тренто и Болцано.

BYD ATTO 3 е изпълнен с електромотор с мощ от 204 конски сили и въртящ миг от 310 Нм, както и с батериен модул с потенциал от 60.5 kWh, който дава обещание свободен пробег от 565 километра при приложимост в градска среда и 420 километра в смесен цикъл на употреба.

Автономност от 520 километра в разбъркан цикъл на приложимост дава обещание BYD HAN, като при него задвижващата система е изпълнена с два електромотора за задвижване на четирите колела и обща мощ от 517 конски сили. Електромобилът стъпва на италианския пазар на цена от 70 940 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР