Китайският председател Си Дзинпин и новоизбраният индонезийски президент Прабоуо Субианто

...
Китайският председател Си Дзинпин и новоизбраният индонезийски президент Прабоуо Субианто
Коментари Харесай

Лидерите на Китай и Индонезия проведоха разговор в Пекин

Китайският ръководител Си Дзинпин и новоизбраният индонезийски президент Прабоуо Субианто се срещнаха през днешния ден в Пекин.

„ Китай прави оценка връзките с Индонезия в стратегическа и дълготрайна вероятност и желае да задълбочи всеобхватното стратегическо съдействие и да построи китайско-индонезийска общественост на споделена орис с районно и световно въздействие. Това ще способства за благосъстоянието на двата народа и за мира, стабилността и просперитета в района и света “, съобщи китайският водач по време на срещата.

Ключът към огромните достижения на връзките сред Китай и Индонезия се крие в придържането към стратегическа самостоятелност, взаимно доверие и взаимопомощ, подкрепяни от печелившо съдействие, почтеност и правдивост. Китай и Индонезия са огромни разрастващи се стопански системи и представители на нововъзникващите пазари. В предишното те постоянно са се подкрепяли взаимно в битката за национална самостоятелност и създаване на страните, а в бъдеще би трябвало да бъдат образци за съдействието Юг-Юг, акцентира още Си Дзинпин.

Прабоуо на собствен ред съобщи, че Китай е огромна страна с световно въздействие. „ Новото държавно управление на Индонезия е готово да работи за консолидиране на тактиките за развиване на двете страни, с което да ускори двустранното съдействие в търговията, стопанската система, изкореняването на бедността и други области. Оценявам високо поредния блян на Китай към правдивост в интернационалните каузи, изключително по палестинския въпрос “, съобщи индонезийският президент.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2898Исторически алманах по математика, основан по концепция на Христо БотевАлтернативен Поглед36955Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед43433Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед59380Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед45564Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед549166Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178901Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед137134Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед122452Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92465Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков43364Управляващите в България ликуват от атентата в Москва, само че отмъщението ще е нечувано за всички Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР