Китайският хороскоп е много древен. Създаден е преди хиляди години,

...
Китайският хороскоп е много древен. Създаден е преди хиляди години,
Коментари Харесай

Изберете партньор според китайския хороскоп

Китайският хороскоп е доста античен. Създаден е преди хиляди години, а през 2637 година преди Христа е типов. Той се разграничава от западния календар. Китайската астрологична система се базира на съчетанието сред двете начала Ин и Ян - мъжко и женско и петте детайла - Огън, Вода, Метал, Дърво и Земя.

Знаците в китайския зодиак са 12- зодия Плъх, зодия Бик, Тигър, зодия Заек, зодия Дракон, Змия, зодия Кон, Овца, Маймуна, зодия Петел, Куче и Свиня. Според легендите тези животни са определени от Буда, тъй като дали отговор на поканата му да се сбогуват с него, преди да напусне Земята.

Тези 12 знака не дават отговор на 12- те месеца, както е в Западната астрология, а на един 12- годишен цикъл. Всеки човек, който е роден под знака на тези животни, има някои от техните качества в характера си.

Отношенията сред хората се развиват съгласно характера им и по тази причина могат да се групират както на подобаващи групи, по този начин и на съвместими двойки. Затова е добре да се ревизира дали определеният сътрудник е от съвместима група, а след това и дали двойката също демонстрира съгласуемост.

Кои са групите, които са съвместими?

Те са 4 на брой. Добре се схващат:

- Бик, Змия и Петел

- Тигър, Кон и Куче

 сътрудник съгласно китайския хороскоп

- Плъх, Дракон и Маймуна

- Заек, Овца и Свиня

Наред със съвместимите значи има и несъвместими, отблъскващи се. Те са групирани в двойки. Не е уместно да се пробват да основават партньорска двойка хората от следните знаци:

- Плъх и Кон

- Бик и Овца

- Тигър и Маймуна

- Заек и Петел

- Дракон и Куче

- Змия и Свиня

Любовните връзки с несъответствуващия знак нормално основават проблеми.

Относно любовта и партньорството китайският зодиак се базира на това какво съставлява всеки един знак и какво може да се чака при конфликта на характерите на хората от тези знаци.

Например, в случай че дамата е Дракон, а мъжът е Бик, тази двойка няма бъдеще. Жената Дракон обича да свети пред всички, а Бикът не се доверява на блясъка. Затова пък Плъхът е съвършен сътрудник за дамата Дракон, тъй като ще я обожава. Същото се отнася и за мъжа от зодия Свиня.

Разглеждането на опциите пред представителите на разнообразни зодии може да даде някои насоки на новосформираната двойка, с ангажимента, че всеки човек съставлява характерност, която е неповторима и не се бива да се слага в някакви рамки.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР