Китайският балон, който прелетя над САЩ в началото на февруари,

...
Китайският балон, който прелетя над САЩ в началото на февруари,
Коментари Харесай

Китайският шпионски балон е предал данни за военни обекти в САЩ

Китайският балон, който прелетя над Съединени американски щати при започване на февруари, е съумял да събере разследваща информация от няколко американски военни обекта и да я съобщи на Пекин в действително време, съобщи телевизия Ен Би Си Нюз, представена от Ройтерс.

Балонът е съумял да прелети няколко пъти над обектите, преди на 4 февруари в Атлантическия океан наоколо до щата Северна Каролина.

На моменти балонът се е движил по траектория с форма на осморка, добави американската телевизия, базирайки се на двама високопоставени държавни източници. " Китай е събрал разследваща информация най-вече от електронни сигнали, които могат да бъдат прехванати от оръжейни системи. Тя включва известия сред личния състав в базата, само че не и изображения ", допълват източниците на Ен Би Си.

Малко след случая американските управляващи омаловажиха последствията от него за националната сигурност на Съединени американски щати.

и се е оказал на Съединени американски щати поради отклоняване от в началото заложената му траектория.

 В китайския балон има разследващо съоръжение, оповестиха Съединени американски щати В китайския балон има разследващо съоръжение, оповестиха Съединени американски щати

На 17 февруари Вашингтон съобщи, че и че следва те да бъдат оценени.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР