Китайските власти са установили 59 938 смъртни случая, свързани с

...
Китайските власти са установили 59 938 смъртни случая, свързани с
Коментари Харесай

COVID-19: Тревожни данни от Китай

Китайските управляващи са открили 59 938 смъртни случая , свързани с COVID-19, в здравните заведения на страната сред 8 декември 2022 година и 12 януари 2023 година, оповестиха формалните китайски медии в събота.

Около 5500 от тях са умряли от респираторни проблеми, породени непосредствено от ковид, до момента в който при към 54 000 COVID-19 единствено е изострил проблеми, породени от други болести. Средната възраст на умрелите е към 80 години.

Китайските специалисти настояват, че пикът на разпространяване на заболяването в страната наподобява е минал .
 Кои страни постановат ограничавания за пътуващите от Китай?
Кои страни постановат ограничавания за пътуващите от Китай?

Повечето страни изискват проби за Коронавирус от пътуващите от Китай

Асошиейтед прес отбелязва, че тази статистика не регистрира вероятните смъртни случаи от въздействието на COVID-19 отвън медицинските заведения.

От 2020 година насам Китай организира политика на " нулева приемливост " във връзка с COVID-19, което значи използване на ограничения като затваряне и наложителна карантина за тези, които влизат в контакт със инфектирани хора.

През декември 2022 година китайските управляващи анулираха редица ограничавания, признати за ограничение на разпространяването на вируса, което докара до внезапен скок на случаите и смъртните случаи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР