Китайските власти препоръчаха на всички да се откажат от плановете

...
Китайските власти препоръчаха на всички да се откажат от плановете
Коментари Харесай

Китай отменя огромен брой сватби на 2.02.2020 заради епидемията

Китайските управляващи предложиха на всички да се откажат от проектите за осъществяване на сватбена гала на 2 февруари, съобщи БГНЕС, цитирайки известие на Министерството на гражданската администрация на КНР. Причината е разпространяването на ковид в страната.

Много влюбени в Китай се надяваха да записват брака си точна на 2.02.2020 година, тъй като комбинацията от тези цифри, които на китайски език са в сходство с израза „ обичам те, обичам те “, се случва един път на хиляда години.

Въпреки обстоятелството, че денят е почивен в доста райони на страната позволиха „ в името на любовта “ да одобряват заявки за регистрация на брак на 2 февруари.

Регистрацията на хиляди бракове на 2 февруари беше публично анулирана в Хубей и Пекин.

" Органите за регистрация на бракове в целия Китай би трябвало постоянно да дезинфекцират пространствата и да ревизират температурите на чиновниците. Всички органи, които преди този момент са оповестили, че ще записват бракове на 2 февруари, би трябвало да анулират церемониите и да уведомят обществеността ", се споделя в изказването.

В постоянни работни дни отделът предлага да се заобикалят многолюдни церемонии, както и да се анулират сватбените банкети.

Заради смъртоносният вирус и бързото му разпространяване Световната здравна организация разгласи изключителна опасност за публичното здраве в световен мащаб.

Пекин е убеден, че ще се оправи с ковид, съобщи външното министерство на Китай /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР