Китайските митнически власти съобщиха днес, че са стартирали 16 нови

...
Китайските митнически власти съобщиха днес, че са стартирали 16 нови
Коментари Харесай

Китайските митнически власти приеха нови мерки за подобряване на бизнес средата

Китайските митнически управляващи оповестиха през днешния ден, че са стартирали 16 нови начинания за усъвършенстване на бизнес средата в страната. Мерките ще оказват помощ за по-нататъшното стабилизиране на обществените упования и ще покачат доверието във външната търговия. Това беше показано през днешния ден на конференция на Главно ръководство на митниците.

В ограниченията влизат възстановяване на успеваемостта на трансграничната логистика, подкрепяне на вноса на съвременно софтуерно съоръжение и редица специфични продукти, поощряване на вноса и износа на значими селскостопански и хранителни артикули, улеснение на отстъпките от експортните мита, възстановяване на модернизирането на комерсиалната обработка и усъвършенстване на надзора на граничната търговия. През 2022 година митническата администрация на страната вкара 23 ограничения за стабилизиране на вноса и износа, осигурявайки солидна поддръжка за довеждане на мащаба на външната търговия на Китай до рекордно високо равнище.

В идната си стъпка Главното ръководство на митниците ще се концентрира върху осъществяването на 16-те нови начинания, ще призове локалните митнически служби да вкарат ограничения за поддръжка, да разработят целенасочени решения за компликациите, пред които са изправени предприятията, и да засилят използването и противоположната връзка по отношение на използването на политиките.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР