Китайската компания TJK Biological Tech Co. Ltd. е сключила договор

...
Китайската компания TJK Biological Tech Co. Ltd. е сключила договор
Коментари Харесай

Китайци ще произвеждат маски за лице с българско розово масло

Китайската компания TJK Biological Tech Co. Ltd. е сключила контракт за партньорство с българската „ Средногорска роза “ ЕООД по време на Международния панаир за дребни и междинни предприятия – CISMEF`2017 в гр. Гуанджоу, Китай. Споразумението е за произвеждане на маска за лице с колаген и българско розово масло.

Китайската компания е измежду най-големите производители на колаген в страната. Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия провежда присъединяване на 16 български предприятия в панаира. Страната ни се показва с народен щанд от 162 кв.м. и с производители в секторите на парфюмeрията и козметиката, естествен пчелен мед, сокове и безалкохолни питиета, виновност, плодово-зеленчукови консерви и други Участието на българските компании се осъществя благодарение на китайското държавно управление, което дава гратис общоприетоо оборудвани изложбени щандове, обезпечава безвъзмездна реклама на националното присъединяване и оказва подпомагане при присъединяване в съпътстващите прояви.

Bank of China провежда специфични срещи за представителите на нашия бизнес за обезпечаване на поддръжка за износ на продукция за китайския пазар.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР