Китайската компания Great Wall ще представи една необичайна кола на

...
Китайската компания Great Wall ще представи една необичайна кола на
Коментари Харесай

Новата концепция на Great Wall е подобна на Волга

Китайската компания Great Wall ще показа една необикновена кола на автосалона в Пекин. Става дума за концептуален автомобил с четири порти, наименуван Futurist. Въпреки името, колата е направена в ретро жанр и отстрани като цяло прилича Волга.

От формалните рендери и скици, които ви демонстрираме, се вижда седан със защитни облицовки към каросерията, джанти с доста спици и кърма, напомняща на ГАЗ-3110. Колата е богато украсена с хром, лишена от междинни колонки, а върху изпъкналата част на предната ризница са инсталирани тесни фарове за мъгла.
 Новата идея на Great Wall е сходна на Волга

Съществуват и модерни софтуерни решения - " вдлъбнати " дръжки на вратите и дребни камери, които играят ролята на огледала за назад виждане. Ретро референциите обаче не престават и в купето, което наподобява по-футуристично с голям брой екрани за информационно-развлекателната система, таблото и външните камери.

Според холандското издание AutoWeek концептуалният автомобил е основан на новата модулна платформа Lemon, която ще бъде в основата на бъдещите модели Great Wall и Haval. Тя се разграничава от предходните с понижено тегло, нараснала неотстъпчивост и еластичност и може елементарно да бъде приспособена към съвсем всички типове електрически автомобили, в това число и водородни.

Пекинското автомобилно ревю, в което ще дебютира Futurist, ще се организира от през днешния ден 26 септември до 5 октомври 2020 година в Китайския интернационален изложбен център. На автомобилното ревю още от акцентите ще са пикап General от китайската марка Foton, електромобил Radiance от BAIC, оборудван с автопилот от четвърто равнище, както и въпросният Great Wall Futurist.
 Новата идея на Great Wall е сходна на Волга

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР