Китайската инвазия е в ход в Европа, но през последните

...
Китайската инвазия е в ход в Европа, но през последните
Коментари Харесай

Още две нови китайски марки стъпват на българския пазар

Китайската инвазия е в ход в Европа, само че през последните месеци ставаме очевидци на появяването на цели три нови марки от Поднебесната империя в България.

Вече писахме в детайли за дебюта на Voyah на родния пазар. Сега разбираме от вносителя на Voyah в България, че тази пролет той ще предложи у нас още две марки от портфолито на Dongfeng Motor Group, става въпрос за Aeolus и Venucia.

Брандовете са позиционирани в всеобщия сегмент, а първата информация за името Aeolus извади марка гуми. Но към този момент има и коли. Първият модел в България ще е Aeolus Huge Hybrid от С-SUV сегмента (черният модел в колажа). Автомобилът е с дължина 4720 мм, широчина 1910 мм и височина 1702 мм.

Задвижването е поверено на 1,5-литров турбо мотор в комбиниране с спомагателен електромотор със систематична мощ 245 к.с. Скоростната кутия е електронно следена E-CVT.

В оборудването на автомобила има ADAS асистиращи системи от равнище 2, аудио система Jamo, камери за 360-градусов преглед, панорамен покрив и други

Venucia V-Online РHEV е стилен SUV с размери 4607/1917/1629 мм, задвижван от същия 1,5-литров турбо мотор на Dongfeng в комбиниране с 18,4 kWh батерия, осигуряваща до 100 км изцяло електрически пробег и 1000 км обща автономност.

Очаква се цената в България на хибрида Aeolus Huge да не надвишава 65 000 лева с Данък добавена стойност, а тази на Venucia V-Online РHEV да е под 60 000 лева с Данък добавена стойност.

Още забавни вести от автомобилния свят четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР