Kитайска билка, която убива 90% от раковите клетки на гърдата

...
Kитайска билка, която убива 90% от раковите клетки на гърдата
Коментари Харесай

Kитайска билка убива 90% от раковите клетки на гърдата за 16 часа

Kитайска билка, която убива 90% от раковите кафези на гърдата за 16 часа

След като татко ми умря от рак на пикочния мехур, моята 95-годишна вуйна също беше диагностицирана с различен тип рак. Много членове от моето семейство към този момент са на повече от 100 години. Всички знаехме, че ракът на татко ми не се дължи на вреден живот. Той е бил изложен на отрови по време на службата си през Втората международна война, както и по време на работата си в компания, наета от държавното управление да създава високотехнологични оръжия години по-късно. Знаехме и тъжната истина, че никой не може да планува бъдещето.

Когато разбрах, че моята 95-годишна вуйна е избрала химията и радиацията, помолих моята овдовяла неотдавна майка да върне здравия разсъдък на вуйна ни. – Знаеш ли, че химиотерапията убива повече от рака? – попитах майка си. Майка ми въздъхна. – Ще се опитам – сподели тя.

Леля ми умря. Оттогава нямам доверие в западната медицина.  Виждаме, че дамите крачат всяка година в градовете в Америка с розови лентички, като търсят лекуване от западната медицина. Изследванията обаче към този момент потвърждават, че леснодостъпна китайска билка може да спре рака.

Д-р Лай, преди доста години, разгласи, че елементарният пелин, общодостъпно растение, бързо унищожава раковите кафези на гърдата. Това беше оповестено в публикация на Ричард Хил и оповестено от Орегонската издателска компания през 2001 година През 2006 година Лай и неговите сътрудници от Университета на Вашингтон демонстрират, че главният деен сътрудник в пелина, наименуван артемизинин, може да спре растежа на раковите кафези, свързващи се с трансферина. Те изясняват, че раковите кафези съдържат повече желязо, в сравнение с здравите кафези.

В лабораторията, раковите кафези са изкуствено индуцирани при плъховете. След това конюгатът на артемизинин-трансферин се вкарва в половината от изследваните плъхове. Изследователите откриват, че след третирането плъховете демонстрират доста по-малко ракови кафези. Резултатите от прекъсването на рака били бързи и към половината от третираните плъхове се възвръщат доста. Това изследване е оповестено и в списания като “Женско здраве ”.

Има няколко разновидности на пелина. Използваният в китайската медицина се назовава Artemisia annua или Цин Хао. Обикновено се употребява цъфтящата част. Тази трева е много висока.

През 2008 година в списание “Тенденции във Фармацевтичната просвета ”, откривателите означават, че макар обстоятелството, че “пелинът ”, несъмнено, към този момент е изцяло приет от западните учени като притежаващ доста прерогативи, той не се контролира от Агенцията за надзор на храните и медикаментите. Той е леснодостъпен без рецепта и лекарско предопределение. Може да бъде закупен от всеки, който взема решение да поеме отговорност за здравето си. Фармацевтичната промишленост зависи от нашите убеждения, че сме подвластни от нейната технология, с цел да оцелеем от закани като страха от рак. Независимо от това, промишлеността е застрашена тъкмо в този момент, знаейки, че обществеността може да разбере, че евтините и леснодостъпни медикаменти, като пелин, могат да преборят силата й.

В фамилията ми няма раково заболели. Но в случай че се изправя против тази болест на следващия ден, ще смятам химията и радиацията на западната медицина единствено за една от многото благоприятни условия, които са разполагаем. Бих си помислил, че пелинът също може да бъде алтернатива. Що се отнася до точната доза, бих попитал доктор, който е добре осведомен с античната китайска медицина. Китайската медицина съществува хиляди години преди западната медицина, която стартира с гърците и египтяните. Съжалявам, че починалата ми вуйна не разбра за това.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР