Китай повишава цените на бензина и дизела, започвайки от днес,

...
Китай повишава цените на бензина и дизела, започвайки от днес,
Коментари Харесай

Китай повишава цените на горивата с 50 юана за тон

Китай покачва цените на бензина и дизела, започвайки от през днешния ден, оповестява The Standard. Въз основа на измененията в интернационалните цени на петрола, цените на дребно на бензин и дизел ще бъдат нараснали с 50 юана (около 7,3 долара) на звук, съгласно Националната комисия за развиване и промени (NDRC).

Съгласно настоящия ценови механизъм, в случай че интернационалните цени на суровия нефт се трансформират с повече от 50 юана на звук и останат на това равнище за 10 работни дни, цените на рафинираните нефтени артикули като бензин и дизел в Китай ще бъдат надлежно поправени.

От Националната комисия за развиване и промени също по този начин желаеха огромните петролни компании, в това число China National Petroleum Corporation, China Petrochemical Corporation и China National Offshore Oil Corporation да работят за обезпечаване на устойчиво доставяне и използване на ценовата политика.

Икономисти обявиха, че ще наблюдават от близко резултатите от сегашния механизъм за ценообразуване и ще създадат усъвършенствания в отговор на световните съмнения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР