Китай откри най-голямото си въздушно шоу с демонстрация на авиационните

...
Китай откри най-голямото си въздушно шоу с демонстрация на авиационните
Коментари Харесай

Китай демонстрира своя стелт изтребител J-20

Китай откри най-голямото си въздушно шоу с проява на авиационните си благоприятни условия и упоритости , разкривайки модел на аероплан в действителни размери, който се развива с Русия и показва своя стелт изтребител J-20 , оповестява " Ройтерс ".

Въздушното шоу, което се организира в крайбрежния град Жухай от 6 до 11 ноември е обичайно събитие, в което Пекин парадира с възходящата си авиационна мощност . Този път обаче то се организира на фона на комерсиална война сред Съединени американски щати и Китай.

Китай се трансформира в основен пазар за задгранични самолетни компании , които вършат покупко-продажби с помощта на засиленото търсене на пътувания, само че комерсиалните връзки с други страни са и на фона на упоритостите, Китай да развива лични водещи браншове като авиацията .

Сред плановете, които попадат в тази категория, е огромният пътнически аероплан CR929 , който взаимна разработка от комерсиалната авиационна корпорация на Китай и съветската обединена въздухоплавателна корпорация и се надява в последна сметка да се конкурира с Бойнг 787 и с Еъбъс A350 .

 Най-големият в света самолет-амфибия с първо политане от вода
Най-големият в света самолет-амфибия с първо политане от вода

Очаква се до 2022 година да стартират търговски доставки на машината

" Нашата стратегия реализира прогрес и е по график . Понастоящем е в предварителната фаза на планиране и ние също сме във фаза на избор на снабдител и съоръжение, който ще приключи до края на 2019 година ", разяснява шефът на съветската корпорация.

Стотици фенове и мениджъри в авиационната промишленост станаха очевидци на проява на три от китайските изтребители Chengdu J-20 , които дебютираха в шоуто преди две години.

 Китай показа дълго чакания си стелт изтребител
Китай показа дълго чакания си стелт изтребител

Оприличиха новия изтребител с американския изтребител Ф-22 Raptor

Китай пусна J20 в употреба предходната година и съгласно специалисти е част от проекта на Пекин за понижаване на несъответствието с военните технологии на Съединените щати и F-35 .

" Ще забележим повече от J-20 тази година и затова посланието е, че този аероплан е в по-голям размер на работа в китайската войска ", разяснява наблюдаващ на Китай Брадли Перет.

J-20 stealth fighter jets take to the sky at Airshow China in Zhuhai.#J20 #Airshow pic.twitter.com/7UcCXX11QD
— China Xinhua News (@XHNews) November 6, 2018

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР