Китай отчете рекорден брой болни от COVID-19. През вчерашния ден

...
Китай отчете рекорден брой болни от COVID-19. През вчерашния ден
Коментари Харесай

Китай отчете рекорден брой болни от ковид

Китай регистрира рекорден брой заболели от COVID-19. През вчерашния ден са били регистрирани малко над 31 500 случая. Това е с 3000 повече от предходния пик, който страната бележи през април.

Процентът болни е дребен, на фона на население от милиард и 400 милиона души. Официалната статистика в Китай твърди, че от началото на рецесията от ковид са умряли 5200 души. Китай е единствената огромна стопанска система, която към момента ползва всеобщо тестване, продължителна карантина и затваряне на цели градове.

" Трудно е да намериш работа в тази пандемия. Аз нямам братя или сестри, в този момент целият товар по погашение на ипотеката в нашето семейство и заема за колата лежи на моите рамене. А в ресторантьорския бизнес по време на пандемия от време на време няма никаква работа ", споделя Уанг, който е професионален готвач.

Само в случай че ограниченията бъдат разхлабени, хората ще могат да живеят обикновено, счита Янг, който работи като управител. " Колко от нас имат спестявания, с цел да устоят, в случай че нещата продължат още дълго по този начин? И даже да имаш пари, с цел да си стоиш вкъщи по през целия ден - това не е същински живот, това е безсилие до финален мирис ", безапелационен е китаецът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР