Китай извършва клинични изпитания на 11 ваксини срещу заболяването, причинено

...
Китай извършва клинични изпитания на 11 ваксини срещу заболяването, причинено
Коментари Харесай

Китай извършва клинични изпитания на 11 ваксини срещу Covid -19

Китай прави клинични тествания на 11 ваксини против болестта, породено от новия ковид, заяви китайският министър на науката и технологиите Ван Чжъган, представено тоТАСС.

По думите му четири от имунизациите към този момент са в трета фаза на клиничните проби.Той добави, че в битката с ковид страната постоянно е поставяла преди всичко интернационалното научно-техническо съдействие и е изпълнявала своите интернационалните отговорности в сходство с правилата на неприкритост и бистрота.

Ван Чжъган добави, че Китай е предала информацията за ковид на Световната здравна организация (СЗО) и това е дало на учените от целия свят значима основа за осъществяване на медицински проучвания и създаване на лекарствени препарати.

Междувременно доказаните случаи на ковид в света надвишиха 30 милиона, сочат калкулации на Франс прес, основаващи се на данни от публични източници.

Общият брой на смъртните случаи е надхвърлил 943 000. Числата се удостоверяват от данни на Ройтерс и на университета " Джонс Хопкинс " в Съединени американски щати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР