Китаристът на Queen Брайън Мей е отправи призив към британското

...
Китаристът на Queen Брайън Мей е отправи призив към британското
Коментари Харесай

Китаристът на Queen: Спасете таралежите

Китаристът на Queen Брайън Мей е насочи апел към английското държавно управление "спешно " да отбрани таралежите, с цел да предотврати изгубването им от градовете и измежду природата, написа Daily Express.

Мей, чиято организация Save me е всесилен съдружник на бодливите любимци на Англия, упорства властимащите да работят по-ефективно за осуетяването на действия, които излагат животните на риск.

След като стана ясно, че броят на таралежите фрапантно е намалял от началото на 21 век, основният изпълнителен шеф на организацията Ан Брумър стартира онлайн петиция за спасяването им. Подписката цели да "пришпори " министрите публично да разгласят таралежите за предпазен тип и да лимитират дейностите, които "смущават, утежняват или унищожават " хабитатите им.



Обръщайки се за поддръжка и към феновете на животни и природозащитниците, Мей споделя: "Тези симпатични създания от хилядолетия са неделима част от пейзажа и наследството ни и ние би трябвало да действаме, с цел да ги спасим. Моля, подпишете петицията, с цел да ги създадем предпазен тип и следвайте рекомендациите ни по какъв начин да превърнете градините си в безвредна за тях среда ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР