Кирилка Янкова е сред най-прочутите ясновидци в Старозагорско. Гадателката от

...
Кирилка Янкова е сред най-прочутите ясновидци в Старозагорско. Гадателката от
Коментари Харесай

Жена сензор от село Могила разваля родови проклятия

Кирилка Янкова е измежду най-прочутите ясновидци в Старозагорско. Гадателката от село Могила се слави със свръхсетивни усещания и заложба да лекува. Нейни съселяни разкриват, че е помогнала да десетки хора с тежки диагнози, отписани от лекарите.
Умението й да сканира тялото на всеки човек за минути и след това да изрежда кои са проблематичните зони в него спасявали всеки, потърсил помощ от нея, от интервенции и бъдещи съществени здравословни несгоди. Кирилка виждала по какъв начин и за какво някой е зле с бъбреците, различен го стяга сърцето, трети има главоболие, а някоя жена не може да забременее, тъй като баба й я е проклела.

За да разгадае бъдещето на всеки, й трябвали единствено трите имена и датата на раждане на индивида, само че от време на време и това не е нужно. За дарбата си ясновидката изяснява, че я насочвали светци и ангели. Сред тях били св. Петка, св. Илия, Дева Мария, архангел Михаил, както и пророчицата Ванга. Щом клиентът изпишел името и рождената си дата, Кирилка към този момент била наясно с кой светец ще работи. На всеки човек помагал друг светец.

Мъж споделя, че на майка му ще й вършат интервенция на очите. Кирилка му декларира, че ще й се размине, и зове Света Богородица да изцери дамата. „ Вижда “ по какъв начин Божията майка стои край нея и бърше потта от челото й. В деня на плановата интервенция лекарите откриват, че пациентката им вижда, и я изписват. Синът й останал учуден, гласи една от историите за феноменалните качества на ясновидката от село Могила. Освен че умеела да лекува, Янкова виждала и обстановки от бъдещето. Така предрекла няколко пъти неволите на своя другарка. Първо дамата скенер й споделила да си прегледа бъбреците и зъбите. Тя отишла на доктор и й разкрили камък в бъбрека и доста песъчинки.

Друг път приятелката на ясновидката била на санаториум в Хисаря и Кирилка й се обадила, с цел да й каже, че е добре да се прибере ден по-рано. Узнала го свише. Жената не се вслушала в съвета и през последния ден от престоя си за малко щяла да се удави в басейна. При нея вървят и опарени от вълшебства. „ Виждам по какъв начин кълнат хората. Виждам по какъв начин са вързани ръцете и краката им, някои като че ли имат лепенки на устата заради разнообразни злобни намеци, които ги „ спъват “ или им пречат да живеят обикновено “, твърди ясновидката. Тя можела да поддържа връзка и с умрели.

Ако през нея минели 10-15 души за деня, това я натоварвало. Когато чистела карма, се чувствала изтощена. Тогава вземала душ и си лягала, без да вечеря. С леене на патрон чистела магия, проклятия, премахвала стрес. Чрез яйце пък отстранявала родови проклятия, направени до три генерации обратно. Силата й била толкоз огромна, че умеела да лекува и оказва помощ дори от разстояние. Казва, че я търсели от Америка, Англия, Италия, Испания, Германия и Гърция.

Инфо: retro

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР