Кирил Петков заяви, чене мисли, чеправителството ще падне. Борисов в

...
Кирил Петков заяви, чене мисли, чеправителството ще падне. Борисов в
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не мисля, че правителството ще падне

Кирил Петков съобщи, че не мисли , че държавното управление ще падне.

" Борисов сега е в ролята на човек, който е получил загуба, сега още се отърсва от това възприятие, само че минаха изборите, имаме задания, които би трябвало да свършим и би трябвало да гледаме напред. ГЕРБ би трябвало да премислят, че тактиката, че поддържат държавното управление , само че са недоволни от него, не работи за тях. Стига игрички, време е да работим за хората. Надявам се, че това което ни държи дружно с ГЕРБ не е единствено евроатлантическата устременост, а работата против корупцията, бюджета с 12 милиарда лева за вложения, повишение на пенсиите с 12% ”, сподели Петков, предава NOVA.

Петков запита Борисов дали поддържа този началник на ДАНС, който е предизвикал такава голяма вреда на изборите или не. Той добави, че президентът поддържа този ръководител на ДАНС и в случай че Борисов също го поддържа, то поражда въпроса за синхрона сред двамата. Политикът сподели, че очевидно сега ДАНС не се координира с премиера, а Румен Радев би трябвало да премисли държанието си.

Петков отхвърли да е оказвал напън върху министъра на електронното ръководство за публични поръчки за нас 600 млн.лв.

Министър-председателят би трябвало да реши дали министър Йоловски би трябвало да бъде заменен , сподели Петков. Той разясни, че не желае да има политически оставки.

Политикът сподели, че в случай че Ваня Григорова оспорва резултатите от изборите, евентуално разликата сред двамата кандидат-кметове ще се усили.

Трябва да се проверяват всевъзможни благоприятни условия за злоупотреби, с цел да сме сигурни, че сме в границите на европейските закони, по този начин разяснява той въпроса дали е нарушена дерогацията. Падане на дерогацията след три дни ще усили цената на дизела и бензина, уточни Петков. Той добави, че данъчните приходи от 100 млн. лева също ще спрат. Ако желаят дерогацията да се прекъсне, след ротацията Мария Габриел да поеме отговорността , уточни политикът.

Той разяснява и войната по пътищата по този начин: " Крайната стъпка на смяната ще бъде когато прокуратурата не се задейства на база изявления на медиите, а на база действителни дейности и задания. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР