Кирил Петков заяви, че цената на природния газ ще бъде

...
Кирил Петков заяви, че цената на природния газ ще бъде
Коментари Харесай

Борисов: Когато фактите говорят, промяната мълчи

„ Кирил Петков съобщи, че цената на природния газ ще бъде по-евтина от тази, която в този момент купуваме. Само по-късно неговият КЕВР, който той подмени политически, излезе със известие, че газът нараства с 14%. Нека народът да види кой лъже. Когато обстоятелствата приказват, смяната мълчи “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещаване в Ловеч, съобщи Българска национална телевизия.

Борисов напомни, че азерският природен газ е потекъл към България по време на неговото ръководство и акцентира, че в Баку знаят на кого могат да разчитат.

„ Те знаят, че лъжат и крадат. Знаят, че би трябвало да крадат бързо, тъй като няма за по кое време “, сподели водачът на ГЕРБ.

Той означи, че преди дни БЕХ е подписал меморандум за 2 милиарда за създаване на геотермални централи. Той съобщи, че по този начин с по 2 милиарда - първо за батериите, в този момент за геотермалните се „ опуква “ Плана за възобновяване и развиване. Затова няма да има пари за саниране.

„ Няма саниране. Кой санирал, санирал. Без ГЕРБ няма саниране. Те сега дострояват това, което правихме ние. Забравете Автомагистрала „ Хемус “. Една велоалея не са създали и няма да създадат “, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ укори ръководещите, че сега се теглят огромни заеми.

„ Огромни заеми, които вие ще връщате, моите деца и внуци, за по 3 години ги взимат. Следващото държавно управление, когато пристигна, ще би трябвало от първия ден да им връща борчовете “, сподели той.

„ Ние стартирахме предходния мандат с 6 милиарда под водата, само че ние сме яки и ги оправихме за една година. Ако останат на власт до 2025 година, ще ни оставят 50 милиарда борчове “, предизвести Борисов.

Борисов още веднъж повтори тезата си, че не би трябвало да има предварителни избори, „ до момента в който последният българин не се разочарова “.

Борисов съобщи, че нито един от митингите не е финансиран от ГЕРБ и че държавното управление ще падне поради недоволството на бизнеса.

„ Не сме дали една стотинка! Нито един от митингите не е финансиран от ГЕРБ. Оставете ги, те браншовете ще си ги бият с камъни, тъй като няма обезщетения и при тези високи цени С тези далавери, пази Боже кой ще ръководи от септември нататък! “, добави той.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР