Кирил Петков реши да развърже торбата с лъжите в Стара

...
Кирил Петков реши да развърже торбата с лъжите в Стара
Коментари Харесай

Борислав Недев: Кирил Петков е поредният политически шмекер

„ Кирил Петков реши да развърже торбата с лъжите в Стара Загора, само че... настъпи таралеж! ” Това написа в профила си във Facebook Борислав Недев, който е реализатор и притежател на охранителна компания, а преди този момент е работил в системата на Министерство на вътрешните работи.

Във видео той споделя разочарованието си от обещанията на експремиера, който на 29-ти август е бил Стара Загора. Според Недев предходният министър-председател бил отседнал в един от най-скъпите хотели в града, а след това е дал изявление единствено за една от националните малките екрани като други не са били поканени.  

Борислав Недев споделя, че преди година Петков го убеждавал, че са честни, само че в този момент му е потвърдил, че „ е следващият политически хитрец ”.

За образец той дава комплекс Топлоелектрическа централа  „ Марица Изток ”, като акцентира -„ Петков ръси неистина след неистина и ПР-ките му пробват да го предпазят от неуместните въпроси, а точно – за какво лъже, че ще резервира енергийния комплекс като преди дни е подписал проект за преход към зелена сила, съгласно който до 2026 година България би трябвало да редуцира 12 000 места в комплекса. Ако това стане, значи гибел за Стара Загора и цялата област, значи гибел за Ямбол, Нова Загора,Сливен, Гълъбово и близките. Днес обаче е споделил, че ще си избави. За следващ път споделям, че сте измамник ”, възмущава се Борислав Недев.

„ Събудете се, Петков, вие не се български министър председател и Слава Богу ”, припомня му той.

Недев декларира, че било смешно да заведе дело против Борисов, тъй като „ самият измамник е Петков, защото Конституционният съд е определил, че назначението му е срещу Конституцията. Защо Гешев, който щяхте да чегъртахте, не е подхванал нужното, с цел да ви търси наказателна отговорност, откакто вие  сте причинител на документно закононарушение и законът трябваше да бъде прибавен т. е да ви се образува дело и да ви пратят на съд ”, споделя Недев.

Той съумява да зададе два въпроса към Петков като единият е за миньорите, а другият за връзките му с Лена Бориславова. Отговор от експремиера обаче не получава, вместо това двете ПР-ки го питат „ кой му заплаща и кой му е написал въпросите ”.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР