Кирил Петков по БНТ: „Като имаме Иван Гешев за главен

...
Кирил Петков по БНТ: „Като имаме Иван Гешев за главен
Коментари Харесай

Беззаконието има ясни лице и адрес: Кирил Петков, Дондуков 1, Министерски съвет на Република България

Кирил Петков по Българска национална телевизия: „ Като имаме Иван Гешев за основен прокурор, нямаме правораздаване. “

Не, като имаме Кирил Петков за министър-председател, нямаме правораздаване!

Фасулски просто е. Като „ Просто Киро “.

Кирил Петков извърши закононарушение по член 313 от Наказателния кодекс, подписвайки документ с погрешно наличие за поданството си. След това зае поста длъжностен министър на стопанската система в прорез със закона. Това бе открито със особено решение на най-висшия български съд – Конституционния.

Толкоз.

Нямаме правораздаване, тъй като глава на изпълнителната власт е човек с престъпно държание.

Което не може да се каже за основния прокурор Иван Гешев. Срещу него няма издадена присъда, няма повдигнати обвинявания, няма уличаваща фактология, оттатък мантрите на кръга „ Капитал “, няма и никакво официално съображение за искане на оставката му.
свързани новини30560преди 43 минути117214преди 6 часа
Взломителят на законността у нас е с ясни лице и адрес – Кирил Петков, " Дондуков " 1, Министерски съвет на Република България.

Взломителят на фундаменталния принцип за разделяне на управляващите има същия адрес и същата идентичност.

Кирил Петков в качеството си на министър председател няма конституционно право да се бърка в работата на самостоятелната правосъдна власт и самостоятелната прокуратура. Което той прави всекидневно, безогледно, безсрамно, чувствайки се безусловно недостижим и неподвластен на правила, ред и глоба.

Кирил Петков потвърдено работи не за ползите на българските жители, а за ползите на бутикова клика ударени от прокуратурата български олигарси, които търсят реванш от Иван Гешев. Техните имена са ноторно известни на необятната общност - Цветан Василев, Иво Прокопиев, Васил Божков, Миньо Стайков, Николай Банев...

Не са нужни 100 дни толеранс, с цел да проумеем, че Кирил Петков в действителност се държи като министър председател на мафията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР