Кирил Петков изгря на пиар банер, който се разпространява в

...
Кирил Петков изгря на пиар банер, който се разпространява в
Коментари Харесай

Удари тъпомера! Според Петков България получава азерски газ, но… по незавършен газопровод

Кирил Петков изгря на пиар банер, който се популяризира в обществените мрежи. На него е написано, че България към този момент получава в цялостен размер азерски газ, предава Tribune. Истината е, че газовата връзка с Гърция не е приключена изцяло, липсва акт 16 и неоходимите проби.

Газовата връзка, която Петков през днешния ден „ инспектира “, с цел да се скрие от въпросите на депутатите в действителност ще проработи чак през септември-октомври месец тази година. Това са думи на изпълнителният шеф на взаимното сдружение ICGB Теодора Георгиева.

Kъм ĸpaя нa мeceц юни пpoeĸтът e зaвъpшeн нa 98%. Линeйнaтa чacт e изпълнeнa изцялo, вcичĸи тpъби ca зaвapeни, пoлoжeни, зapити и xидpoтecтвaни. Уcпeшнoтo пpиĸлючвaнe нa xидpaвличнитe изпитaния гapaнтиpa, чe cъopъжeниeтo oтгoвapя нa вcичĸи cтaндapти зa бpaншa и e ĸaчecтвeнo изгpaдeнo, пocoчи Teoдopa Гeopгиeвa.

Това демонстрира само, че Петков и компания популяризират подправени вести в обществените мрежи. Дори министър председателят в оставка през днешния ден не сподели, че по тръбите тече газ, който да се употребява, само че това не пречи на пиарите му да пълнят обществените мрежи с сходни банери.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР