Кирил Петков и Асен Василев засвидетелстваха подкрепа за предприетите действияВ

...
Кирил Петков и Асен Василев засвидетелстваха подкрепа за предприетите действияВ
Коментари Харесай

Ръководството на МВР представи пред министър-председателя и заместника му и министър на финансите хода на реформата в МВР

Кирил Петков и Асен Василев засвидетелстваха поддръжка за подхванатите дейности
В наличието на политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков показа пред министър-председателя на Република България Кирил Петков и заместника му и министър на финансите Асен Василев направеното в Министерството на вътрешните работи във връзка с промяната с акцент усъвършенстване на активността.

Двамата бяха осведомени с подхванатите дейности въз основата на направен математически модел след обширен обзор в няколко посоки и отчитане на обективните обстоятелства както по територии, по този начин и по посоки на активност. Реформата ще изведе полицейски чиновници покрай жителите и ще има функционален резултат, регистрира министър Рашков и посочи, че дейностите по нея не престават поетапно по построения модел и въз основа на насъбрания опит. В този смисъл вътрешният министър акцентира, че всички стъпки се подхващат по метод, който няма да отслаби способността на Министерство на вътрешните работи да извършва функционалностите си по застраховане на сигурността и публичния ред.

Министър-председателят Петков и вицепремиерът и министър на финансите Василев поддържаха дейностите, осъществени досега във вътрешното ведомство. Двамата засвидетелстваха доверие към управлението на Министерство на вътрешните работи в лицето на министър Рашков. В рамките на срещата бяха разисквани и хрумвания за промени по настоящи проблеми в по-широк мащаб.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР