Кирил Петков и Асен Василев, съпредседатели на Продължаваме Промяната, потвърдиха

...
Кирил Петков и Асен Василев, съпредседатели на Продължаваме Промяната, потвърдиха
Коментари Харесай

Всички партии подписаха коалиционното споразумение, представят министрите утре

Кирил Петков и Асен Василев, съпредседатели на " Продължаваме Промяната ", потвърдиха подписването на съдружното съглашение от " Демократична България ", " ИТН " и " Българска социалистическа партия за България ".

Утре, 11 декември 2021 година от 13 ч. в постройката на Народното събрание ще бъдат показани структурата и съставът на Министерския съвет, препоръчан от " Продължаваме Промяната ", оповестиха от пресцентъра на партията.

Тази вечер беше подписано съдружно съглашение сред управленията на „ Продължаваме Промяната “ с Българска социалистическа партия, „ ИТН “ и „ Демократична България “. С това се поставя завършек на договарянията за политики и структурата на бъдещия Министерски съвет.

До събитието не бяха позволени медии, а единствено бяха изпратени фотоси от пресофиса на най-голямата политическа мощ в 47-ото Народно заседание.

Още на следващия ден президентът ще връчи мандата за ново държавно управление. А към обед от „ Продължаваме Промяната” ще показват структурата и състава на предлагания от тях Министерски съвет.

Очакванията са от Политическа партия да отидат при президента с подготвен състав и още в понеделник на изключително съвещание в Народното събрание да се гласоподава новото държавно управление.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР