Кирил Петков е завел дело срещу Бойко Борисов за клевета,

...
Кирил Петков е завел дело срещу Бойко Борисов за клевета,
Коментари Харесай

Кирил Петков завежда дело срещу Бойко Борисов за 500 хиляди лева

Кирил Петков е завел дело против Бойко Борисов за клюка, като искът по делото е за половин милиона лв.. Това заяви експремиерът Кирил Петков персонално пред публицисти.
Прочетете още
„ Този човек към този момент е осъждан за клюка, потвърден измамник. Омръзна ми да чувам всичките му неистини и клюки – за медиатори, за комисионни. Време е да спрем тези лъжци с техните мутренски похвати. Делото е за половин милион лв., ще вървим до край, с цел да бъде наказан. Жалбата е за клюка за това, че Борисов сподели, че сме взели средства от медиатори и сме взели някакви комисионни “, уточни още Петков.

По мотив решението на съда, че карцерът на Борисов е противозаконен, Петков уточни, че „ това ще е единствено първата стъпка “.

„ Неговият арест е единствено първата стъпка, знаем, че доста хора още са разочаровани, че още е на независимост. Това е единствено първата стъпка, която ще довършим след 2 октомври. Това, което видяхме е, че до момента в който не си оправим правораздаването, няма да можем да довършим работата “, добави експремиерът.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР