Кирил Петков дойде в този офис, когато бяхме заедно в

...
Кирил Петков дойде в този офис, когато бяхме заедно в
Коментари Харесай

Слави с тежки разкрития: Спасих Киро от физическа саморазправа. Той е в състояние да употреби…

„ Кирил Петков пристигна в този офис, когато бяхме дружно в коалиция. Когато човек се усеща безпомощен, е в положение да реши да използва физическа мощ. Аз, с цел да се държа възпитано и въпреки всичко, тъй като той беше министър-председател, прекъснах срещата. Така завърших и спасих Кирил Петков от физическа разпра “, това описа водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов във видео, оповестено във фейсбук профила му.
Трифонов твърди, че Петков пристигнал в офиса му, обвинявайки го в корупция и инхаус процедури.
Вчера, още веднъж посредством пост във фейсбук, водачът на Има Такъв Народ дефинира Кирил Петков и Асен Василев като „ белите якички на корупцията у нас “.
„ Цялата обстановка е такава. И 11, и 111 депутата да имаме, това няма да промени отношението ни към нея. Има закони и правила. Рано или късно ще стане ясно какво се е случило “, сподели още той.
„ Кирил Петков е измамник. Нито съм му се обаждал по телефона, нито знам защо става въпрос. Позволявам си да приказвам по този метод, тъй като аз не съм станал политик, с цел да ми употребяват личността такива недоразумения. Направил съм това, тъй като считам, че човек в пътя си би трябвало да поема отговорност за други хора “, сподели Трифонов.
Той бе безапелационен, че няма да спре да ги осветлява и да споделя нещата такива, каквито са.
„ Интересно е хората, които гласоподават за тях. Каква душeвност и морал би трябвало да имаш, с цел да оправдаеш подобен човек “, попита Трифонов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР