Кирил Петков днес беше пак кукуруку на черешата. Една трета

...
Кирил Петков днес беше пак кукуруку на черешата. Една трета
Коментари Харесай

Андролова: Кирил Петков днес беше пак кукуруку на черешата…

Кирил Петков през днешния ден беше отново кукуруку на черешата. Една трета от електората на ПП/ДБ ще отиде в деня на изборите някъде другаде, било в други партии, било на Малдивите, било за гъби. Защото намира Кирил Петков за неплатежоспособен в способността си да приказва и да мисли, камо ли да управлява страната. Така предвижда анализаторът Калина Андролова за протичането на изборния развой и изборната интензивност в деня на изборите.

SafeNews разгласява поста ѝ във Facebook без редакторска интервенция:

 

Кирил Петков през днешния ден беше отново кукуруку на черешата. Една трета от електората на ПП/ДБ ще отиде в деня на изборите някъде другаде, било в други партии, било на Малдивите, било за гъби. Защото намира Кирил Петков за неплатежоспособен в способността си да приказва и да мисли, камо ли да управлява страната. Затова пък Кирил Петков разпознава обединението ПП/ДБ само със себе си и по този начин ги девалвира. Една трета от досегашните гласоподаватели на Политическа партия са се оказали много наивни, само че въпреки всичко няма да упорстват в своята неточност! Което ги прави мъдри и смели да отдръпват довчерашните си благосклонности. А не да се държат за неуспеха, единствено тъй като не им се желае да признаят, че са се объркали… Его-то е неприятен консултант. Разумът ни смирява, преценява ни с действителността.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Ръкомахане, слюноотделяне, заваляне, кръгове под очите, тип на човек, който не е спал най-малко седмица. Нервност, тракане, кряскане, викове. Всичко това на коленца и с молба за власт. Така стартира къс, само че изчерпателен пост на юристът и лекар по конституционно право Петър Кичашки.

Постът бекоментар, следващият, на несъответстващата поява и държание на водача на Политическа партия в Народното събрание на 26 март, напомня SafeNews.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР