Кирил Петков благодари на МВР за действията според закона. Единственият

...
Кирил Петков благодари на МВР за действията според закона. Единственият
Коментари Харесай

Кирил Петков проговори за сигнала срещу Борисов и Горанов и за визитата на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин

Кирил Петков благодари на Министерство на вътрешните работи за дейностите съгласно закона. Единственият метод за смяна е да се стигне до недосегаемите. Това, което ме разпитваха е за отчета от МФ, който свързва активността на одитната организация, която контролира еврофондовете. Имаме очевидни обстоятелства, които демонстрират, че от МФ, когато министър е бил Владислав Горанов, има очевидни обстоятелства, които демонстрират, че контролът не е бил там, съобщи Кирил Петков, който е на ревизия на газопровода с Гърция в село Малко Кадиево, Старозагорско.

Всички сигнали са свързани, едни хора взимат публични пари. Това, че има сигнали за държание на корупция и отчет на МФ, който дава догатки, че не е имало надзор по метода, по който би трябвало да има, са сигнали, които са провокирали през вчерашния ден държанието на Министерство на вътрешните работи, отсече Петков.

Никой не отива на никаква война, съобщи Кирил Петков. Това, което България прави и продължава да прави е цялостна поддръжка, филантропична помощ, лекарства, посрещане на бежанци и работа по Източния фланг с НАТО. Ние сме НАТО, уточни Петков.

Нито Противовъздушна отбрана, нито специфични ракети, не са поискани от мен. Опитват се да насаждат боязън, България няма да върви във военни дейности в Украйна, само че ще я поддържа мощно, сподели Петков.

Запитан дали протичащото се с Борисов е пиар акция по време на визитата на военния министър на Съединени американски щати, Петков уточни, че някой има огромна фикция. Как може да арестуваш някого, с цел да скриеш война, би трябвало да си вманиачен, сподели Петков. Той уточни, че визитата на Лойд Остин, министър на защитата на Съединени американски щати у нас, е знак на почитание. Никакви ракети не даваме, съобщи той.

Вчера приказвах с европейските институции. Съвсем скоро ще имаме дата, когато ще пристигна в България госпожа Фон де Лайен за сключване на Плана за възобновяване, разяснява Петков.

Докато европейската прокуратура прави инспекции, време е българската прокуратура да застане на страната на хората и да преглежда многото сигнали. Не може да получаваме сигнали от Щатите през Магнитски и Европейската прокуратура да прави инспекции, до момента в който нашата прокуратура я няма. Българската прокуратура не е посочила никакви действителни дейности и това, което се надявам е, че те ще създадат този завой, не мисля, че те могат да скрият нещата, които са подадени към Европейската прокуратура, отсече Петков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР