Кирил Костов е на 70 г., някои го наричат човека

...
Кирил Костов е на 70 г., някои го наричат човека
Коментари Харесай

Софиянец 30 години се изхранва от тотото, без да е удрял джакпота

Кирил Костов е на 70 година, някои го назовават „ индивида тото “, тъй като лотарията близо 30 години изхранва фамилията му. Но не тъй като е блъснал джакпота.
Той става първият външен контрагент на БСТ.
Или казано просто – напролет на 1998 година дядо Кирил отваря тото пункт „ Четирилистна детелина “ в София, в който работи непрекъснато към този момент 27 години. Да, тъкмо по този начин – непрекъснато, написа bg-voice.com.

На вратата на пункта той е оставил телефонния си номер.

По всяко време, даже и през нощта, когато човек го осени концепцията за облага, може да му позвъни и да пусне фиш при него.

Тайната на това да работи неуморно се крие във обстоятелството, че е намерил специалността на живота си. Той е съумял да събере заниманието си, удоволствията си и припечелването в едно.
Конфуций го е споделил, а Кирил го удостоверява: Избери работата, която обичаш, и тогава няма да бъдеш заставен да работиш и един ден през живота си.
Човекът тото има своя идея, на която държи – би трябвало освен да му е прелестно на него да работи, само че и на клиентите да им е хубаво да си пуснат фиша тъкмо при него.

От изписването на „
джакпот “ с монети на пода до приготвянето на новогодишна баница с лотарийни шансове – по всичко проличава, че това място е основано с доста обич и предпочитание.
Но всичко в живота си има цена, неговата е персоналното му време.
Въпреки това в никакъв случай не е посмял да се откаже. Крепи го това, че работата му доставя наслаждение.
Неотлъчно до Кирил е най-верният му другар – кучето. А по какъв начин може да се споделя кучето на тотаджията? Джакпот, несъмнено.
Голяма част от клиентите си пускат фиш при него, тъй като считат, че дядо Кирил им носи шанс. Някои даже му се доверяват толкоз, че го вършат и от разстояние – обаждат му се по телефона и диктуват числата си.

Той изяснява, че също пуска фишове, чака с неспокойствие тегленето и се радва постоянно когато някой завоюва, даже и да не го познава персонално.

Описва себе си не просто като
хазартна персона, а като „ комарджия “. Най-ценното завещание, което е заречен да съобщи на щерка си, са числата, с които играе от години.

Човекът тото до момента не е блъснал
джакпота от лотарията, само че числата в живота си е наредил добре. Казва, че най-голямата му облага е неговият внук.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР