Кирил и Асен ги докарахме ние. Хората винаги чакат да

...
Кирил и Асен ги докарахме ние. Хората винаги чакат да
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кирчо и Асен ние ги докарахме, а БСП и ДБ са като Куку и Пипи

Кирил и Асен ги докарахме ние. Хората постоянно чакат да се появят нови спасители, за положително или за неприятно. Аз изиграх такава роля, като някой, който ще оправи нещата. Това съобщи водачът на " ИТН " Слави Трифонов във вечерното си предаване " Нещо персонално ".

След това той изясни своята версия за коалицонното държавно управление на „ Продължаваме промяната “, което бе свалено с помощта и на Има Такъв Народ.

" В самото държавно управление имаше неприемливи неща - " Демократична България " на Иван Костов и Българска социалистическа партия. Това е много безпринципна коалиция поради наличието на Българска социалистическа партия и " Демократична България ". Каква е тая коалиция, в която едните са путинисти, а другите са анти Путин. Путин е един сатрап. Ние сме част от НАТО, имаме ясна позиция, не може да поддържаме Путин. А Българска социалистическа партия също имат ясна позиция. Демократична България са си евроатлантици, те са естествени и са срещу Путин. И все пак Българска социалистическа партия и Демократична България не престават да са си сътрудници, да са " Куку и Пипи ", да се обичат, а пък " Продължаваме промяната " да им светят ", разяснява партийният водач.

Според Трифонов Политическа партия са били " верният облик “. Тази коалиция можеше да съществува, в случай че не си бяха повярвали за 2-3 месеца и не се бяха държали като че ли ние сме им длъжни ”, уточни ТВ водещият.

Относно предходната опция Има Такъв Народ да сформира държавно управление Трифонов призна, че тогава му се сторило, че държавно управление на малцинството няма да се получи, само че " може би от тази му позиция в този момент по различен метод би работил ".

" Когато ти носиш отговорността, е друго. Когато си в коалиция, е комфортно различен да е виновен за хубави неща, за неприятните – това да си ти ", разяснява още водачът на Има Такъв Народ.

" Суверенът постоянно е прав, ние просто желаеме да дадем вид за опция ", показа още водещият и продължи - " Лесно мога да стана и да си потегли, само че не съм привикнал да се отхвърлям. Ние или ще можем да допринесем за нещо да става по-добро, или в случай че не стане, ще вървим на друго място ", сподели още Слави Трифонов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР