Кирил Габеров се оказа приятната изненада при обявяването на кандидатурите

...
Кирил Габеров се оказа приятната изненада при обявяването на кандидатурите
Коментари Харесай

Кирил Габеров е приятната изненада сред кандидатите за кмет на Благоевград

Кирил Габеров се оказа приятната изненада при оповестяването на кандидатурите за кмет на Благоевград. С екип от потвърдени експерти той се заема със задачата за възобновяване и развиване на града.

Като претендент за кмет и общински консултант адв. Габеров прави сериозна поръчка за възобновяване на Благоевград със своята мощна кандидатура. Тя впечатлява с дългогодишния му професионален опит в държавната администрация, където е заемал виновни и основни позиции, по този начин и с екипа, който е образувал.

В него влизат експерти сполучливо разрастващи се в своите сфери – преподаватели, притежатели на печеливш бизнес и на едни от най- добре работещите предприятия в общината, както и изявени персони в областта на културата, спорта, образованието и администрацията, притежаващи голямото предпочитание да допринесат за развиването на града.

Представяме претендентите за общински съветници от листата на Национална движение „Симеон Втори" за Благоевград. Нашата бюлетина е №6.

1. адв. Кирил Габеров – преференциален номер 101.
Роден и израснал в Благоевград. Семеен с две деца. Завършва междинното си обучение в езиковата гимназия и висше обучение – компетентност право в ЮЗУ „ Неофит Рилски “ в Благоевград. Има дълготраен опит както на експертно, по този начин и на управително равнище в битката с корупцията, в областта на публичните поръчки, контрола на осъществяване и ръководството на обезпечено имущество. Умение за съставяне на екипи, насочени към постигането на резултати.

2. доктор Владимир Караджов – преференциален номер 102. Доктор по икономическа и обществена география, експерт по районно развиване и районна политика. Преподавател в ЮЗУ “Неофит Рилски ”.

3. инж. Сашо Въжаров – преференциален номер 103.
Създател и шеф на „ Ванико “ ООД, инженер, съумял предприемач, един от основателите на най-голямата машиностроителна компания в Благоевградска област. Работодател на над 250 индивида.

4. инж. Димитър Манолов – с преференциален номер 104. Бизнесмен, шеф на текстилна компания „ Диър “, някогашен основен монтьор на ЗМК.

5. адв. Константин Петров – с преференциален номер 105. Доказан
експерт с дълготраен опит в региона на гражданско и административно право.

6. Бойка Манасиева – с преференциален номер 106. Юрист, с сполучлив личен бизнес, позициониран в Благоевград и София, една от водещите компании в региона на естетичната медицина.

7. Петър Георгиев – с преференциален номер 107. Един от основателите за събиране на подписка за опазване името на Благоевград. Първият общински водач на КНСБ в цяла България. Следдипломна подготовка в Израел – стопанска система и ръководство на обществените действия.

8. Илияна Данаилова – с преференциален номер 108. Родена и израснала в Благоевград. приключва образованието си в града – магистър по учебен мениджмънт и учител.

9. Екатерина Москова – с преференциален номер 109. Социален служащ и магистър по бизнес тактики. Активно взе участие в интернационалните планове за обществени действия, мода и изкуство.

10. Димитър Павлов – с преференциален номер 110. Дългогодишен футболист във ФК “Пирин ”. Професионален опит в частния бранш.

11. Георги Сабъхлъков – с преференциален номер 111. Строителен инженер и самостоятелен оценител. Опит в проектирането и в оценките на недвижими парцели.

12. Милена Камбурова – с преференциален номер 112. Мениджър екип с опит в областта на културата и медиите.

13. Росица Шкалова – с преференциален номер 113. Административен помощник в частния бранш.

Предизборна обява. пазаруването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР